Sreda, 01/09 - Fudbal, Južna Koreja, K-League Classic
01/09Jeonbuk Motors vs Pohang Steelers1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/08/2021 03:37
U danima kada nas očekuje reprezentativna pauza biće veoma interesantno ispratiti i duele u najkvalitetnijem fudblaskom rangu Južne Koreje, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Đonbuka i Pohanga. Susret između ova dva tima je zakazan za 12:00h.
Đonbuk

Fudbaleri Đonbuka igraju poprilično dobro u ovogodišnjem izdanju prvenstva Južne Koreje, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Ulsan.
Ono što treba napomenuti je da Đonbuk ima dva boda manjka u odnosu na lidera na tabeli i sa dva trijumfa iz ta dva zaostala meča bi došli na samo bod zaostatka u odnosu na Ulsan.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa u jednom izuzetno zaminljivom susretu samo remizirala na svom terenu protiv Suvona, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Pohang

Što se tiče Pohanga. trenutno se ovaj tim nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i posldenje koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-f, što svakako jeste primarni cilj ovog simpatičnog tima.
Do sada je ova ekipa odigrala dvadeset šest mečeva na kojima je ostvarila devet trijumfa, devet remija i osam poraza.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu, do sada je Pohang ostvario četiri trijumfa, četiri remija i pet poraza, a u prošlom kolu su fudbaleri Pohanga remizirali na svom terenu protiv Suvona, u duelu u kom nije bilo golova.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da su fudbaleri Đonbuka apsolutni favoriti na ovom duelu zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.