Sreda, 01/09 - Fudbal, Čile, Primera B
01/09Deportes Santa Cruz vs Santiago MorningDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
31/08/2021 04:03
Jedan od najzanimljivijih mečeva iz čileanske druge lige nam donosi duel između drugoplasiranog Santa Kruza i trećeplasiranog Santjago Morninga. Susret između ove dva tima je zakazan za dva sata iza ponoći.
Santa Kruz

Fudbaleri Santa Kruza pružaju poprilično dobre partije u ovom šampionatu pošto se trenutno nalaze na sjajnom drugom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Kokvimbo.
Do sada je Santa Kruz odigrala sedamnaest mečeva u prvenstvu na kojima je ostvarila devet trijumfa, samo dva remija i šest poraza, a u prošlom kolu je drugoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod De Konsepsiona, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Santa Kruz odigrala osam mečeva na kojima je ostvarila četiri trijumfa tri poraza uz jedan remi.

Santjago Morning

I Santjago Morning igra sjajno u ovogododišnjem prvenstvu, pošto se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na dva prvoplasirana tima na tabeli, ali ne treba zaboraviti da Santjago ima meč manjka u odnosu na dva vodeća tima na tabeli.
Ukoliko ova ekipa pobedi na tom zaostalom susretu, Santjago Morning će se konačno probiti do prvog mesta na tabeli što svakako i jeste primarni cilj.
Inače, u prošlom kolu je trentno trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Magaljenja, pošto je taj meč završen rezultatom 0:1
Do sada je Santjago odigrao osam mečeva na strani i ubedljivo je najbolji gost u ligi pošto je u tom periodu ostvario pet trijumfa i tri remija.

Naš predlog

I jedni i drugi pobedom izbijaju vrlo verovatno na prvo mesto na tabeli i svakako da će oba tima ići na trijumf, zbog čega nas vrlo veroatno očekuju golovi na obe strane pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.