Četvrtak, 02/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
02/09Confiança vs CRB1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
01/09/2021 01:14
U četvrtak posle ponoći su na programu prva dva meča 22. kola brazilske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Konfijanse i CRB-a. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Konfijansa

Fudbaleri Konfijanse imaju dosta problema ove sezone a najbolji pokazatelj za to je i trenutno poslednje mesto na tabeli brazilske Serije B sa samo trinaest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Kako sada stvari stoje ovom timu se smeši ispadanje u treću ligu, pošto je poznato da na kraju šampionata čak četiri tima ispada u niži rang, a u ovom trenutku prvi tim koji je bezbedan na tabeli ima čak devet bodova viška od Konfijanse.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela peti uzastopni poraz, pošto su na svom terenu poraženi od Gojasa, kada je bilo 1:2.

CRB

Što se tiče CRB-a, svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo pošto su fudbaleri ove ekipe na pravom putu da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Koritibu koja igra promenljivo u poslednje vreme.
U prošlom kolu je CRB remizirao na svom terenu protiv Kruzeira, a taj duel je završen rezultatom 0:0.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je trećeplasirana ekipa na tabeli odigrala jedanaest mečeva na strani na kojima je upisala pet trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Naš predlog

Ako sagledamo kako jedna i druga ekipa igraju u poslednje vreme dolazimo do zaključka da je gostujući tim apsolutni favorit na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladioniac Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.