Sreda, 01/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
01/09Francuska vs Bosna i HercegovinaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
01/09/2021 01:25
Od srede je na programu nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Francuske i Bosne i Hercegovine. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Francuska

Francuska je bez ikakve sumnje bila jedno od najvećih razočarenja na prošlom Evropskom prvenstvu pošto su mimo svih očekivanja eliminisani već u osmini finala, i to od Švajcarske nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je na kraju bilo 3:4.
I pored svega toga, mora se priznati da su Francuzi apsolutni favoriti u svojoj kvalifikacionoj grupi, pošto se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz sedam osvojeni bodova, pošto su do sada izabranici Didijea Dešana odigrali tri meča na kojima su upisali dva trijumfa i jedan remi, i to u duelu sa Ukrajinom, kada su na svom terenu odigrali samo 1:1.

Bosna i Hercegovina

Jako loše selekcija Bosne i Hercegovine igra u ovim kvalifikacijama pošto se posle dva odigrana meča nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Ruku na srce, Bosancima ni raspored nije išao na ruku sasvim sigurno pošto su u prvom kolu gostovali kod Finske koja je bila učesnik nedavno završenog EURA, a taj duel je završen rezutatom 2:2.
U drugom kolu BIH je imala još teži zadatak pošto je dočekala aktuelnog svetskog šampiona selekciju Francuske, a taj susret je završen pobedom galskih petlova od 0:1, uz podatak da su izabranici selektora Muse pružili dosta dobar otpor realno daleko kvalitetnijem rivalu.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pitanje pobednika na ovom susretu zaista ne treba dovoditi u pitanje, uz nagoveštaj da će Francuzi u želji da se iskupe za krah na Evropskom prvenstvu krenuti izuzetno ofanzivno od samog starta susreta, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.