Sreda, 01/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
01/09Turska vs Crna GoraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/09/2021 01:34
Od srede nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Turske i Crne Gore. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Turska

Iako je selekcija Turske razočarala na nedavno završenom Evropskom prvenstvu kada mimo svih očekivanja nisu uspeli ni grupu da prođu, makar kao trećeplasirani u grupi, mora se priznati da ova selekcija pruža dosta dobre partije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Naime, ova reprezentacija se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova i to pošto su na tri odigrana meča ostvarili dva trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu je Turska remizirala na svom terenu protiv Letonije u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 3:3, dok su pre toga ostvarili pobede protiv nimalo naivnih selekcija Holandije i Norveške.

Crna Gora

I Crna Gora je do sada igrala dosta dobro u ovim kvalifikacijama, iako su u prošlom kolu zabeležili svoj prvi poraz u istom, pošto su na svom terenu izgubili od objektivno kvalitetnije selekcije Norveške, kada je bilo 0:1.
Pre toga je ova selekcija ostvarila dva vezana trijumfa, protiv rivala koji su ipak slabiji.
Prvo su izabranici selektora Radulovića slavili na gostovanju kod neugodne Letonije koja je primera radi skoro uzela bod Turcima na gostovanju, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Nakon toga je Crna Gora imala lak posao na svom terenu protiv slabašnog Gibraltara, pošto je taj meč završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da je Turska ipak favorit na ovom duelu koji nam vrlo lako može doneti i dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 2.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.