Sreda, 01/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
01/09Danska vs Škotska1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/09/2021 01:48
U sredu su na programu prvi mečevi četvrtog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se igra naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Danske i Škotske. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Danska

Danska je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje nedavno završenog prvenstva Evrope, pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja stigla do plasmana u polufinale, gde su nažalost poraženi od Engleske nakon jednog poprilično diskutabilnog penala.
Bilo kako bilo, Danci se okreću kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo a trenutno im ide sjajno pošto se ova selekcija nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, i uz fantastičnu gol razliku 14:0.
Do sada je polufinalista prvenstva Evrope savladao Izrael u gostima sa 0:2, deklasirao Moldaviju na svom terenu kada je bilo 8:0, ali isto tako ponizio i Austriju na njenom terenu kada je bilo 0:4.

Škotska

Što se tiče Škotske, ova selekcija je igrala zaista skromno na nedavno završenom Evropskom prvenstvu pošto nisu uspeli da prođu grupnu fazu.
Na tri odigrana meča tim sa ostrva je doživeo dva lagana poraza, i to od Češke i od Hrvatske, dok svakako treba pohvaliti ovu selekciju zbog toga što su uspeli da isčupaju bod Englezima koji su kasnije stigli do velikog finala.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, u ovom trenutku se Škoti nalaze na drugom mestu sa pet osvojenih bodova i to pošto su do sada ostvarili jedan trijumf i dva remija, a u prošlom kolu su na svom terenu deklasirali Farska Ostrva, pošto je taj duel završen sa više nego ubedljivih 4:0.

Naš predlog

Danska igra fenomenalno u poslednjih godinu dana i svakako da su veliki favoriti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.