Petak, 03/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
03/09Venecuela vs Argentina1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
01/09/2021 04:22
Četvrtak nam donosi nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Venecuele i Argentine. Susret između ova dva tima je zakazan za dva sata iza ponoći.
Venecuela

Venecuela ima dosta problema u ovim kvalifikacijama i već sada slobodno možemo reći da se će ovaj tim jako teško kvalifikovati na najveću smotru fudbala, pošto se u ovom trenutku nakon šest odigranih kola nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
Do sada je ova selekcija zabeležila samo jedan trijumf i to na svom terenu protiv Čilea kada je bilo 2:1, dok su sve preostale mečeve izgubili, naravno uz remi u prošlom kolu na svom terenu protiv Urugvaja, što je svakako dobar rezultat.
Taj meč je završen bez golova, a mora se priznati da je domaćin bio bolji rival, pošto je propustio nekoliko zrelih prilika.

Argentina

Sjajna atmosfera vlada u argentinskom nacionalnom timu pošto je ova ekipa nedavno došla do titule šampiona Južne Amerike, pošto su u velikom finalu savladali najljućeg rivala, selekciju Brazila, i to na njegovom terenu, što je bio povod za veliko slavlje u Argentini.
Bio je to prvi trofej za Lionela Mesija u reprezentativnoj karijeri koji je u međuvremenu prešao u PSŽ.
Nakon šest odigranih kola u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Argentina trenutno zauzima drugo mesto na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na Brazil koji je prvi sa maksimalnih osamnaest bodova.
U prošlom kolu su Leo Mesi i drugari u jednom fantastičnom susretu remizirali na gostovanju kod Kolumbije kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Venecuela igra jako loše u ovim kvalifikacijama a u goste im dolazi tim koji igra sjajno u poslednje vreme, o čemu najbolje govori i trofej na "Kopa Americi".
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.