Četvrtak, 02/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
02/09Italija vs BugarskaUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
01/09/2021 13:21
U četvrtak se nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Italije i Bugarske. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Italija

Kruna sjajnih partija Italijana se desila pre dva meseca kada je ekipa koju sa klupe predvodi Roberto Mančini došla do trofeja na Evropskom prvenstvu, pošto su u finalu savladali Engleze, koja je praktično igrala na domaćem terenu.
Odlične partije "Azuri" pružaju i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo gde se ova selekcija trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet bodova iz tri meča i bez primljenog gola.
U prošlom kolu su izabranici Roberta Mančinija slavili na gostovanju kod Litvanije, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Bugarska

Što se Bugarske tiče, ove selekcije odavno nema na velikim takmičenjima, a kako sada stvari stoje to se neće desiti ni naredne godine pošto se u ovom trenutku ova selekcija nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Naime, do sada su Bugari odigrali tri meča na kojima su zabeležili dva poraza i jedan remi.
Od ove selekcije su bolji bili Švajcarci i Italijani i to oba puta na domaćem terenu, dok je jedini bod za sada Bugarska osvojila u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Severne Irske odigrali meč bez golova.

Naš predlog

Pitanje pobednika se uopšte ne postavlja na ovom susretu, a mišljenja smo da će Azuri koji u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj meč postići makar tri gola na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.