Četvrtak, 02/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
02/09Island vs RumunijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/09/2021 13:30
U četvrtak je na programu pregršt interesantnih mečeva u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Islanda i Rumunije. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Island

Nakon nekoliko godina u kojima su Islanđani pružali sjajne partije na velikim takmičenjima i redovno dolazili do plasmana na ista, utisak je da se trenutno ova selekcija nalazi u velikoj krizi.
Pod velikim znakom pitanje je plasman i na predstojeće Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine pošto se trenutno Islanđani nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe sa tri osvojena boda.
U prošlom kolu je ova selekcija odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Lihtenštajna na kom su slavili sa 1:4.

Rumunija

Ništa bolje ne izgleda ni Rumunija u ovim kvalifikacijama pošto je do sada osvojila samo tri boda i to pošto su slavili u prvom kolu pred svojim navijačima u jednom spektakularnom susretu kada su savladali Severnu Makedoniju sa 3:2.
Veliko iznenađenje je što se primera radi na prvom mestu u ovoj kvalifikacionoj grupi nalaze Jermeni sa devet maksimalnih bodova, iako se očekuje da ova reprezentacija lagano padne na tabeli pošto ih tek očekuje izuzetno teški mečevi.
Inače, u prošlom kolu su Rumuni upravo i poraženi od lidera na tabeli, i to u takođe jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Oba tima će svakako ići na trijumf u ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.