Petak, 03/09 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
03/09Saarbrücken vs Wehen WiesbadenUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
02/09/2021 16:57
U derbiju nemačke treće lige sastaju se Sarbriken i Vehen. Obe ekipe imaju identičan učinak u prvih šest kola. Meč se igra u petak u 19 časova.
Sarbriken

Po ulasku u treću ligu tim Sarbrikena je pokazao zavidan kvalitet. Prethodnu sezonu su okončali na petom mestu, što je bio odličan rezultat za tim pristigao iz regionlane lige. POčetak nove sezone doneo je ponovo dobre rezultate pa posle šest kola imaju 3 pobede, dva remija i samo jedan poraz, doživljen od Osnabrika na svom terenu u drugom kolu. Prošle sedmice Sarbriken je gostovao u Vircburgu i osvojio bod protiv domaćeg Kikersa. Ovo im je četvrti meč na domaćem terenu, a za sada imaju dve pobede, nad Magdeburgom i Duizburgom, kao i pomenuti poraz od Osnabrika.

Vehen

Tim iz Visbadena spustio se pre dve sezone rang niže. Doduše, nije se Vehen dugo zadržao u Cvajti, koja je pokazala kao preteško takičenje za njih, i evo ihdrugu uzastopnu sezonu u trećem rangu. Dobro su krenuli, i oni, poput svog rvala iz Sarbrikena, imaju tri pobede, dva nerešena rezultata i jedan poraz. Njega su doživeli prethodne sedmice i to u derbiju protiv Magdeburga na svom terenu sa 4:2. Da su slavili u tom meču sada bi oni bili predvodnici trećeligaškog karavana. Ovako, sa 11 osvojenih bodova zauzimaju sedmo mesto, ali u toj grupi su svi timovi od 3. do 7. mesta, sa istim brojem poena. Imaju nešto slabiju gol razliku od Sarbriknea, pa su zato dve pozicije iza njih.

Predlog

Vehen igra odlično kao gost, na tri meča na strani još nije primio ni gol. Slavili su protiv Osnabrika i Duizburga, a remizirali bez golova u Frajburgu u prvom kolu. Na dve prošlogodišnje utakmice ova dva rivala viđen je veliki broj golova. U Sarbrikenu je bilo 3:3, a u Vizbadenu 2:2. Očekujemo i sada efikasan duel, ali nam se čini da su gosti bliži uspehu. Naš predlog je gost daje dva gola, a za ovaj tip kvota je 2.40 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.