Petak, 03/09 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
03/09Waterford United vs DundalkDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
02/09/2021 19:44
Dandalk se neočekivano našao u teškoj situciji, sa Voterfordom se bori da izbegne baraž za opstanak. Utakmica se igra u petak u 20.45.
Voterford

Domaći tim se bori da izbegne pretposlednje mesto i bitku da u baražu obezbeđuje opstanak. Problem je u tome što će se za taj cilj boriti protiv Fin Harpsa i Dandalka, dve sasvim solidne ekipe. Voterford je u dosadašnjem delu sezone pobedio čak devet puta, ali je izgubio 15 utakmica. oni su tim sa najmanje remija, pošto su samo jednom igrali nerešeno u 25 odigranih utakmica. Trenutno su u odličnoj formi pošto su na prethodnih šest prvenstvenih utakmica zabeležili čak pet pobeda i samo jedan poraz, na gostovanju Sent Oatriksu. U ovom intervalu uspeli su čak da pobede i drugoplasirani Slajgo Rovers.

Dandalk

Sezona koju će, ukoliko uspeju da obezbede opstanak, u Dandalku pokušati da što pre zaborave. Tim koji je dominirao u irskoj ligi do pre dve godine i već u ovo vreme osvajao titulu, sada se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i bori e da izbegne baraž za opstanak. Srećom, poslednjeplasirani Longford je već otpisan, pa nema bojazni od direktnog ispadanja. Dandalk je prošle sezone igrao grupnu fazu Lige Evrope, što je bio najveći uspeh ovog kluba kada su evropska takmičenja u pitanju, ali je zato na domaćem planu podbacio i titula je otišla Šamrok Roversima. Ove sezone su još slabiji, od starta su u donjem delu tabele, a jedino im je evropski put bio dobar, pošto su ispali tek u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Uspeli su da izbace velški Njutaun i Levadiju iz Talina, ali je Vitese bilo uspešnije, mada je Dandalk igrao sjajno u Holandiji i izvukao remi 2:2.

Predlog

Domaćin je u boljoj formi, ali je Dandalk mnogo poznatiji i organizovaniji tim. Sada, posle ispadanja iz Evrope mogu da se posvete prvenstvu i pokušaju da se što pre izvuku iz neugodne pzicije. Ipak, za Voterford je ovo mnogo važan meč i verujemo da će dati sve od sebe da ga ne izgube. Voterford je na poslednje četiri utakmice na svom terenu bez poraza, sa tri pobede u nizu, pa verujemo da Dandalk neće odneti bodove sa Regional Sposrt Centra. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x u kladionici CircusCasino kvota je 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.