Subota, 04/09 - Fudbal, Engleska, Liga 1
04/09Accrington Stanley vs Shrewsbury Town1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/09/2021 20:27
Velika je razlika u formi ove dve ekipe na startu novog prvenstva engleske Lige 1. Meč u Akrigntonu igra se u subotu u standardnom terminu od 16 časova.
Akrington Stenli

Solidno je startovao Akrington u novom prvenstvu Lige 1, mada je mogao da sakupi i više od devet bodova iz pet kola. Najveći problem ovog tima je efikasnost, pa su do sada postigli samo pet golova, jedan po meču. Dva puta su slavili minimalnim rezultatom, a jedino su dva gola dali u duelu sa Kembridžom, koga su pobedili sa 2:1. U prošlu subotu Akrington je poražen na gostovanju MK Donsu sa 2:0. Iz EFL kupa su već ispali, porazio ih je Oldam, a slavili su u jednom manje značajnom takmičenju, EFL Trofeju, pobedivši Berou nakon produđetaka. Odbrana je za sada dobra u prvenstvu, popustila je samo pet puta, po dva puta su njihovu mrežu pogađali Vajkomb i MK Dons.

Šruzberi Taun

Ova ekipa je nekako uspela da ostane u ligi, zauzeli su na kraju 17. mesto, ali je i to bilo sasvim zadovoljavajući plasman za tim koji nije ni imao neke velike ambicije. Izgleda da će ova sezona biti još teža, početak je bio jako loš, pa su u prvih pet kola uspeli da sakupe samo tri boda. Startovali su sa četiri uzastopna poraza, da bi prvu pobedu ostavrili u prošlu subotu kada im je u goste stigao Džilidžem. Bila je to teška pobeda ostvarena posle preokreta. Zanimljivo je da u prva četiri kola, protiv Bartona, Morkamba, Portsmuta i Plimuta nisu dali ni gol, pa računajući i prvo poluvreme protiv Džilidžema, gol nisu dali više od 400 minuta na početku prvenstva. Pre nekoliko dana izgubili su u EFL Trofeju od Kru Aleksandre na svom terenu, a iz EFL kupa ih je izbacio Ročdejl.

Predlog

Ne uliva nam Šruzberi poverenje na startu Lige 1. Čini nam se da je ovaj tim jedan od najslabijih, a efikasnost je poseban problem. Ni Akrington nije nešto mnogo raspucaniji na početku, ali oni bar osvajaju bodove. U prošloj sezoni oba duela su završena remijem, ali sa dosta golova. Sada ih ne očekujemo mnogo, ali smo ubeđeni u pobedu Akringtona. Ako se odlučite za jeinicu, u kladionici 1xbet očekuje vas koeficijent 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.