Subota, 04/09 - Fudbal, Argentina, Primera
04/09Urakan vs Aldosivi1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/09/2021 23:39
Od sutra su na programu mečevi desetog kola argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urakana i Aldosivija. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:15h.
Urakan

Fudbaleri Urakana igraju poprilično loše u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijuma, a u tom periodu su doživeli jedan poraz uz čak četiri remija, pa se trenutno ovaj tim nalazi na 22. mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na poslednjeplasirani Arsenal Sarandi.
U prošlom kolu je Urakan remizirao na gostovanju kod Gimnazije La Plate, a taj duel je završen bez golova.
Pre toga je ova ekipa takođe remizirala, ali ovog puta na svom terenu protiv Veleza, kada je bilo 1:1.

Aldosivi

Što se tiče Aldosivija, ova ekipa pruža promenljive partije u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, a najbolji pokazatelj za to je da je ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi.
Posle devet odigranih kola Aldosivi se nalazi na devetom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli doživeo drugi vezani poraz i to na svom terenu protiv Lanusa u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

Nakon jedne preduge serije bez pobede Urakana, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf ovog simpatičnog tima zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.