Nedelja, 05/09 - Fudbal, Argentina, Primera
05/09Rosario Central vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
03/09/2021 21:21
Ovogodišnje izdanje argentinske Primere se igra po ubrzanom principu, a već ovog vikenda su na programu mečevi 10. kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Rosarija i Boke Juniors, koji je zakazan za 01:15h.
Rosario

Fudbaleri Rosarija nakon ne baš najboljeg starta šampionata pružaju sve bolje partije, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na tri poslednja duela bez poraza, a u tom periodu su jednom remizirali i ostvarili dva vezana trijumfa.
Trenutno se Rosario nalazi na 18. mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na Boku Juniors koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Rosario odigrao jedan sjajan meč i ostvario drugi uzastopni trijumf, a žrtva je ovog puta bio Central Kordoba, koju je Rosario pobedio na gostovanju sa 4:2.

Boka Juniors

Poput Rosarija, i fudbaleri Boke Juniors kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije, a kada se setimo kako je sve izgledalo na startu prvenstva kada ova ekipa nikako nije uspevala da upiše trijumf, sada su stvari još i dobre pošto se u ovom trenutku tim sa "Bombonjere" nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Taljeres, što svakako nije neka nenadoknadiva razlika ako uzmemo u obzir da je do kraja ostalo još dosta da se igra.
U prošlom kolu je Boka prekinula seriju od dva vezana trijumfa pošto su na svom stadionu samo remizirali protiv Rasinga iz Aveljanede, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju dosta bolje nego što je to bio slučaj na startu šampionata. Vrlo lako bi mogao da ovo bude jedan meč sa malim brojem golova, ali pre toga vam ipak savetujemo da probate sa dvojkom na Boku koju kladionica CircusCasino plaća sa sjajnom kvotom 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.