Subota, 04/09 - Fudbal, Španija, Segunda
04/09Almería vs MalagaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/09/2021 21:41
Ovog vikenda nema liga petica zbog reprezentativnih obaveza, pa je verovatno najkvalitetnija liga koja se ovog vikenda igra španska Segunda. Ovog puta smo za vas analizirali susret između Almerije i Malage koji je zakazan za 21 čas.
Almerija

Fudbaleri Almerije nisu imali sreće da prošle sezone dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali će i ovog puta primarni cilj biti povratak u La Ligu, što bez sumnje neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku, nakon tri odigrana kola Umar Sadik i drugari se nalaze na petom mestu na tabeli, a do sada su ostvarili dva trijumfa i to u prva dva kola, uz poraz u prošlom kolu na gostovanju kod novajlije Amorebijete, kada je bilo 2:1.
Inače, što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Almerija odigrala jedan duel na svom terenu u kom su slavili protiv Ovijeda sa 2:1.

Malaga

Što se tiče Malage, ova ekipa godinama unazad pokušava da se vrati u La Ligu, ali im to nažalost ne polazi za nogom, što je prava šteta obzirom da je ovaj tim pre desetak godina igrao četvrtfinale Lige šampiona.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Segunde, u ovom trenutku se Malaga nalazi na osmom mestu na tabeli pošto su do sada na tri odigrana susreta ostvarili jedan trijumf i dva remija.
U prošlom kolu je Malaga slavila protiv Alkorkona na svom terenu, što je bio i prvi trijumf za ovu ekipu, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Oba tima žele da ponovo zaigraju u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, i mišljenja smo da nas zbog toga očekuje izuzetno efikasan duel, što dalje implicira da će golova biti na obe strane.
Preporučujemo vam da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.