Ponedeljak, 06/09 - Fudbal, Argentina, Primera
06/09River Plata vs Independijente1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/09/2021 22:32
Derbi meč desetog kola argentinske Primere se igra u okolini Buenos Ajresa gde će fudbaleri River Plejta dočekati Independijente. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:15h.
River Plejt

Primarni cilj River Plejta je osvajanje šampionske titule, čime bi ovaj tim prekinuo dominaciju Boke Juniors.
U ovom trenutku se izabranici Marsela Galjarda nalaze u samom vrhu tabele, uz bod manjka u odnosu na trećeplasirani Independijente, koji je do nedavno bio lider na tabeli.
Do sada je River odigrao devet mečeva u ovom šampionatu, na kojima je ostvario pet trijumfa, dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Sarmijenta, do kog su došli u poslednjim trenucima susreta, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2.

Independijente

Što se tiče Independijentea, nema nikakve sumnje da svi simpatizeri ovog kluba mogu da budu i te kako zadovoljni.
Naime, ova ekipa je veći deo prvenstva provela na liderskoj poziciji, iako su u poslednje vreme malo pali na tabeli, pošto na tri odigrana susreta imaju samo jedan trijumf, uz jedan poraz i jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa prekinula lošu seriju rezultata pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Kolon, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su gostovanju u pitanju, do sada je ova ekipa četiri meča na kojima su ostvarili dva trijumfa i po jedan poraz i remi.

Naš predlog

Ukoliko želi da konačno dođe do titule šampiona Argentine, River Plejt prosto ne sme da gubi na ovakvim mečevima zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.