Nedelja, 05/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
05/09Nemačka vs JermenijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
7 / 10 Ulog
04/09/2021 16:25
U Štutgartu se igra meč koji Nemci jednostavno moraju da dobiju. Kiks protiv Makedonaca neće biti tako strašan ako sada padnu Jermeni, lideri grupe. Utakmica se igra u nedelju u 20.45.
Nemačka

Poraz \'\'Pancera\'\' od Severne Makedonije u ovim kvalifikacijama jedna je od najvećih senzacija u fudbalu u prethodnoj deceniji. Da sve bude neverovatnije Nemci su izgubili na svom terenu, u Duizburgu, dodi-uše bez prisustva navijača. Posle završenog EURA pomenuti navijači ne mogu da budu zadovoljni rezultatima svojih ljubimaca, pogotovo u svetlu činjenice da su grupnu fazu igrali kao domaćini. Pobedili su samo Portugaliju, remizirali sa Mađarskom, a poraženi od Francuske. Takav učinak poslao ih je na megdan Englezima u osmini finala, a oni su taj duel izgubili i vratili se kući. Prvi meč posle tog bolnog poraza odigrali su pre tri dana u Lihtenštajnu. Pod vođstvom novog selektora Hansija Flika slavili su sa 2:0, ali nisu oduševili. Ipak, bodovi su najvažniji, pa ako pobede Jermeniju u Štutgartu naći će se na vrhu tabele ove grupe, gde im je, objektivno, i mesto.

Jermenija

Malo je i nas izneadio pogled na tabelu ove grupe kvalifikacija za Mundijal. Na njenom vrhu nalazi se selekcija Jermenije, ekipa koju je malo ko video kao nekog ko može u Katar pored Nemačke, Rumunije, Islanda, pa i everne Makedonije. Ipak, Jermeni su, uz veliki nacionalni naboj, u prva četiri kola zabeležili tri pobede i jedan remi. Pobedili su Lihtenštajn na strani, te Island i Rumuniju na svom terenu u Jerevanu. Pre tri dana gostovali su u Skoplju i uspeli su da ostanu neporaženi, a sa jednim bodom zadržali su čelnu poziciju. Sada im predstoji najteži mogući ispit, gostovanje višestrukom svetskom šampionu Nemačkoj. Na četiri odigrane utakmice Jermeni su vadili lopu iz mreže na samo jednoj, onoj protiv Rumunije, dok je njihova mreža na ostaele tri mirovala.

Predlog

Teško je očekivati da Nemci mogu još jednom da šokiraju svet u istim kvalifikacijama. Pobeda \'\'Pancera\'\' ne bi smela da dođe u pitanje, ali nikako nećemo potceniti Jermene posle izdanja u prva četiri kola. Odbrana je jači deo tima gostiju i očekujemo da oni pokušaju da zatvore sve prilaze svom golu. Koliko će im to uspeti ostaje da vidimo, ali nam se čini da u Štutgartu neće biti neke goleade. Za domaćina je najbitnije da pobedi, maar i minimalnim rezultatom. Naš predlog je 0-3 gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 2.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.