Ponedeljak, 06/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
06/09Peru vs Venecuela1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/09/2021 01:38
U noći između nedelje i ponedeljka su na programu novi mečevi u okviru južno-američkih kvalifikacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Perua i Veneecuele. Meč između ova dva tima je zakazan za 03:00h.
Peru

Selekcija Perua ima dosta problema u ovim kvalifikacijama i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu ekipu dosta teško gledati na predstojećem Mundijalu, koji se igra naredne godine.
Naime, ova selekcija se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova, ali ono što treba posebno naglasiti je da je ova reprezentacija čak četiri od tih pet bodova osvojila u prethodna dva kola, pošto su prvo slavili na teškom gostovanju kod Ekvadora, dok su u prošlom kolu Peruanci na svom terenu remizirali sa Urugvajom, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.

Venecuela

Ako postoji neka reprezentacija koja trenutno igra slabije od Perua u ovim kvalifikacijama, to je svakako Venecuela.
Naime, ova selekcija se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, pošto su do sada ostvarili samo jedan trijumf i jedan remi, i po svemu sudeći ovu selekciju naredne godine nećemo gledati na Mundijalu.
U prošlom kolu je Venecuela doživela novi poraz i to na svom terenu od Argentine, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Pre toga je ova selekcija remizirala na svom terenu protiv Urugvaja kada nije bilo golova.

Naš predlog

Peruanci igraju dosta bolje u poslednje vreme nego što je to bio slučaj na početku kvalifikacija zbog čega im uostalom i dajemo prednost u ovom duelu i predlažemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.