Ponedeljak, 06/09 - Fudbal, Francuska, National
06/09Red Star vs OrléansUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
05/09/2021 16:58
U poslednjoj utakmici 5. kola francuske Nacionlne lige igraju Red Star i Orlean. Utakmica se igra u ponedeljak u 21 čas.
Red Star

Pariska \'\'Crvena zvezda\'\' nikako ne može da bude zadovoljna startom sezone. U prva četiri kola upisali su već tri poraza, a jedini trijumf zabeležili su na gostovanju kod Šamblija. Treba reći da je ovo tek drugi meč koji će igrati kao domaćini, a u prvom su doživeli poraz od Bulonja. Prošle sezone Red Star je bio solidan, okončao je prvenstvo na sedmom mestu, ali nije bio blizu ulaska u Ligu 1. Ne treba suditi po početku, prvenstvo je dugo i dovoljno je vremena da se kiksevi sa starta isprave.

Orlean

Gosti su nešto bolje počeli sezonu, ali ni oni, s obzirom da se radi o timu koji je pre dve sezone igrao u drugoj ligi. I oni imaju samo jednu pobedu u prva četiri kola, a nju su zabeležili u prvom kolu kada su ceo plen osvojili u Lavalu. U naredna tri meča podbacili su strelci, pa je Orlean postigao samo jedan gol za 270 minuta. I taj jedan pogodak bio je dovoljan za dva boda. Prvi poraz upisali su u prošlom kolu i to na svom terenu, kada ih je minimalnim rezultatom pobedio Šambli. Prethodnu sezonu bili su šesti.

Predlog

U prolom prvenstvu ove dve ekipe su bile podjednake, završile su jedna do druge, sa istim brojem osojenih bodova, po 37. Čak su i u međusobnom duelima bili izjednačeni, oba meča završena su rezultatom 1:1. Pre tri godine delili su megdan u Ligi 1, pa treba očekivati da se uključe u borbu za vrh tabele. Ne očekujemo goleadu, pa je naš predlog igra na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.