Utorak, 07/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
07/09Avai vs Vasko da Gama1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/09/2021 01:58
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč iz brazilske Serije B. Opredelili smo se za duel između Avaja i Vaska koji je zakazan za 01:00h.
Avaj

Fudbaleri Avaja pružaju promenljive partije u ovom šampionatu, a trenutno se jedan od favorita za ulazak u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani tim na tabeli, a poznato je inače da je ta četvrta pozicija i poslednja koja na kraju prvenstva znači ulazak u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva je Avaj ostvario ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Bruskea odigrali meč bez golova.

Vasko

Četvrtostrukom šampionu Brazila svakako nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, ali je veliko pitanje da li će se po tom pitanju nešto promeniti i nakon ove sezone.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Koritibu.
Na pet poslednjih mečeva je Vasko ostvario samo jedan trijumf i to pre dva kola protiv Ponte Prete na svom terenu, kada je bilo 2:0.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Brazil de Pelotasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je domaća ekipa stigla do izjednačenja tek u 89. minutu.

Naš predlog

Utisak je da nas očekuje jedan neizvestan susret u kome ipak prednost dajemo domaćoj ekipi iz razloga što Avaj važi za tim koji dosta dobro igra na svom terenu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.