Utorak, 07/09 - Fudbal, Argentina, Primera
07/09Velez Sarsfild vs Union Santa Fe1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/09/2021 02:09
Argentinska Primera je nikad zanimljivija, a u ponedeljak su na programu poslednji mečevi aktuelnog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Veleza i Santa Fea koji je zakazan za 01:15h.
Velez

Fudbaleri Veleza su katastrofalno startovali u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, iako je utisak da ova ekipa u poslednje vreme igra nešto bolje nego što je to bio slučaj u većem delu šampionata.
Naime, Velez na poslednja tri susreta ne zna za poraz, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa uz jedan remi.
Ono što posebno znači svim navijačima domaće ekipe je da su ta dva trijumfa zabeležena na domaćem terenu, pošto je prvo Lanus savladan sa 5:1, a potom i Godoj Kruz sa 3:1.
Između ta dva susreta je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Urakana, kada je bilo 1:1.

Santa Fe

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači Santa Fea mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji fudbaleri ovog tima igraju u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, pošto u ovom trenutku ova ekipa ima samo dva boda manjka od devetoplasirane Boke Juniors, a poznato je inače da to deveto mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
U prošlom kolu je Santa Fe slavio na svom terenu protiv Argenitnos Juniorsa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ovaj tim ostvario jedan trijumf, dva remija i jedan poraz.

Naš predlog

Velez je na poslednja dva meća na domaćem terenu postigao ukupno osam golova i mišljenja smo da su najviše zbog toga favoriti i na ovom duelu zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.