Sreda, 08/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
08/09Italija vs LitvanijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
06/09/2021 17:36
Posle dva uzastopna remija evropski prvaci moraju da pobede. Meč sa Litvanijom igra se u sredu u 20.45.
Italija

Izgleda da \'\'Azuri\'\' još slave trofej sa Evropskog prvenstva, pa su u dve prethodne utakmice, prve nakon EURA, osvojili samo po bod. Remi u Švajcarskoj ne može se podvesti pod kiks, mada su Italijani propustili da realizuju jedanaesterac, koji bi im doneo pobedu. Međutim, nerešeno sa Bugarskom na domaćem terenu je propust koji će morati da isprave, a vremena za tako nešto nema mnogo. Italija nije otišla na prethodni Mundijal u Rusiji, pa svi strahuju od eventualnog baraža, s obzirom da su pre četiri godine u njemu ispali od Švedske. Presudiće, po svemu sudeći, utakmica sa Švajcarskom u Italiji, a do tada \'\'Azuri\'\' moraju da dobijaju sve rivale. Prvi na meniju su Litvanci, protiv kojih problema ne bi smelo da bude.

Litvanija

Ne nadaju se u ovoj baltičkoj zemlji plasmanu na Mundijal u fudbalu, pošto im je jasno gde su na svetskoj mapi, kada je najpopularniji sport u pitanju. Ipak, iz godine u godinu Litvanci beleže sve slabije rezultate, kako u kvalifikacijama, tako i u Ligi nacija, pa to mora da zabrine one koji odlučuju o fudbalu u ovoj zemlji. Posle četiri utakmice u ovom kbalifikacijama još niu osvojili ni bod, a gol razlika im je 1:8. Gotovo je izvesno da će kraj dočekati na poslednjem mestu, a sada im je glavni cilj da bar osvoje neki bod. Ni to neće biti lako, s obzirom na rivale, a protiv Italije, pogotovo na strani, jednostavno nemaju šta da traže.

Predlog

Svima je jasno da će \'\'Azuri\'\' slaviti u ovom meču i osvojiti nova tri boda. Posle dva remija pobeda je imperativ i sigurno se neće desiti čudo u Režo Emiliji, gde će se meč igrati. S druge strane moguće je da će vedete italijanske reprezentacije dobiti poštedu, pa će možda Manćini izvesti kombinovan sastav. Zato smatramo da Italijani neće preterano zapinjati, Serija A se nastavlja kroz par dana, pa je naš predlog pada ukupno manje od četiri gola. Za igru 0-3 gola u kladionici Meridianbet kvota je 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.