Sreda, 08/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
08/09Šapekoense vs Fluminense1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/09/2021 03:37
U noći između utorka i srede su na programu mečevi 19. kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čapekoensea i Fluminensea. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Čapekoense

Fudbaleri Čapekoensea se nalaze u izuzetno teškoj situaciji, i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa ekspresno vratiti u Seriju B.
Naime, u ovom trenutku se popularni "Čape" koji je široj javnosti bio poznat nakon one strašne avionske nesreće se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova.
Tužno zvuči podatak da ovaj tim na osamnaest odigranih mečeva još uvek ne zna za trijumf i to pošto su u tom periodu doživeli čak jedanaest poraza i sedam remija, a poslednji u nizu bio je u prošlom kolu na gostovanju kod Sport Resifea kada nije bilo golova.

Fluminense

Fudbaleri Fluminensea za sada pružaju promenljive partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
Do sada je Fluminense odigrao osamnaest mečeva u sezoni na kojima je ostvario pet trijumfa, sedam remija i šest poraza.
Inače, u prošlom kolu je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv novajlije Žuvetudea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Obzirom na to kako domaćin igra ove sezone ne treba biti previše pametan pa konstatovati da su gosti veliki favoriti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa sjajnom kvotom 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.