Utorak, 07/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
07/09Holandija vs TurskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
07/09/2021 04:43
U utorak se nastavavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Holandije i Turske. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Holandija

Selekcija Holandije se nije proslavila na nedavno završenom Evropskom prvenstvu pošto su eliminisani od Češke u osmini finala, iako su igrali fantastično u grupnoj fazi.
Što se tiče kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, u ovom trenutku se popularne "lale" nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Tursku koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu su izabranici Luja Van Gala odigrali jedan odličan meč i bez većih problema savladali Crnu Goru a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Turska

Iako se Turci nisu proslavili na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, mora se priznati da za sada ovoj selekciji ide poprilično dobro u kvalifikacijama za Mundijal, pošto se u ovom trenutku ova reprezentacija nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Holandiju.
Do sada je Turska odigrala pet mečeva u ovim kvalifikacijama na kojima je ostvarila tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je prvoplasirani tim na tabeli bez većih problema slavio na ne preterano teškom gostovanju kod Gibraltara, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Biće ovo meč koji će u velikoj meri odrediti i koja selekcija će na kraju zauzeti prvo mesto na tabeli na kraju. Na mečevima i jedne i druge reprezentacije ima baš dosta golova u ovim kvalificijama i za očekivati je da to slučaj bude i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.