Petak, 10/09 - Fudbal, Japan, J. Liga
10/09Nagoya Grampus vs Tokushima Vortis1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
07/09/2021 17:05
Japansko prvenstvo ulazi u završnicu, ostalo je još desetak kola. U Nagoju dolazi tim Tokušima Vortisa. Me je na programu u petak u podne po srednjeevropskom vremenu.
Nagoja Grampus

Fudbaleri Nagoje su u silnom naletu i u prethodne četiri prvenstvene utakmice osvojili su deset bodova. Od poslednjeg duela u šampionatu dva puta su igrali protiv Kašime u Kupu, i oba slavili sa 2:0. Poslednji poraz Nagoja Grampus je doživeo još 12.avgusta kada su poraženi u Jokohami. Trenutno su šesti na tabeli, a od jurnjave za Kavasakijem i Jokohama Marinosima nema ništa, pošto su ove dve ekipe, koje se bore za titulu, odmakle više od 15 bodova. Ipak, Nagoja još uvek može do treće pozicije i plasmana u azijsku Ligu šampiona. Na tom mestu se sada nalazi Kobe koji ima samo bod više. Inače, Nagoja je osvojila isti broj poena kao i timovi Kašime i Sagana, koji imaju nešto bolju gol razliku.

Tokušima Vortis

Za razliku od svog rivala, fudbaleri Tokušime su u padu forme, što ih je dovelo u zonu ispadanja. Trenutno se nalaze na 17. mestu, prvom ispod crte i u preostalom delu prvenstva imaće zadatak da preteknu bar jednu ekipu ispred, ali i da paze da njih neko ne preskoči od poslednjeplasirana četiri tima. Tokušima ima četiri vezana poraza u prvenstvu, a što je još gore, na te četiri utakmice nisu dali ni gol. Poslednji trijumf zabeležili su pre tačno mesec dana kada su na svom terenu dobili Gamba Osaku sa 2:1. To su, ujedno, i poslednji golovi koje su postigli, s obzirom da u narednih 360 minuta nisu našli put do protivničke mreže.

Predlog

U prvom delu prvenstva duel u Tokušimi okončan je bez pogodaka. S obzirom da je Tokušima povratnik u elitu japanskog fudbala, prethodni put su igrali 2017. godine u drugoj ligi. Nagoja je veliki favorit u ovom meču i smtramo da jedinica neće izostati. Tokušimi ostaje da u preostalim kolima pokuša da izbori opstanak. Za jedinicu se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.