Sreda, 08/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
08/09Vels vs EstonijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
08/09/2021 00:08
U sredu su na programu poslednji mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kada je u pitanju septembarski ciklus, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Velsa i Estonije. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Vels

Fudbaleri Velsa u izuzetno lepom raspoloženju dočekuju ovaj susret pošto su u prošlom kolu kvalifikacija ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Belorusije, a taj meč je završen rezultatom 2:3, uz podatak da je tri gola za goste postigao Garet Bejl.
U ovom trenutku se ova selekcija nalazi na trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na drugoplasiranu Češku koja ima čak dva meča više od Velšana, pa se ova reprezentacija nalazi u jednoj poprilično dobroj situaciji.
U prva dva kola su Bejl i drugari prvo doživeli očekivan poraz na gostovanju kod Belgije, a onda i slavili protiv Češke koja je igrala sjajno na Evropskom prvenstvu.

Estonija

Za razliku od nekoliko prethodnih kvalifikacionih ciklusa, selekcija Estonije se do sada baš i nije proslavila, i to blago rečeno.
Kako drugačije nazvati to što je ova selekcija na tri odigrana susreta doživela sva tri poraza uz neverovatnih petnaest primljenih golova, čime dolazimo do podatka da Estonija u proseku prima čak po pet golova po susretu što je zaista katastrofalno.
U prošlom kolu je poslednjeplasirana selekcija u grupi doživela novu katastrofu, ovoga puta na svom terenu od Belgije, što je donekle i bilo očekivano, a taj duel je završen rezultatom 2:5.

Naš predlog

Obzirom na to koliko golova Estonija prima u poslednje vreme, ali i uz konstataciju da su se Velšani raspucali pred ovaj susret, bilo bi veliko čudo da na ovom susretu ne bude dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica CircusCasino plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.