Petak, 10/09 - Fudbal, Južna Koreja, K-League Classic
10/09Pohang Steelers vs DaeguDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/09/2021 01:25
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel iz prvenstva Južne Amerike, a ovoga puta smo se odlučili za duel između Pohanga i Degua. Susret između ova dva tima je zakazan za 12:30h.
Pohang

Fudbaleri Pohanga pružaju izuzetno dobre partije u ovogodišnjem izdanju prvenstva Južne Koreje, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli što je sjajna stvar ako uzmemo u obzir da je primarni cilj Pohanga plasman u plej-of gde će ići najboljih šest ekipa.
U prošlom kolu je Pohang ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod drugoplasiranog Đonbuka, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva kao domaćin na kojima je ostvarila pet trijumfa, pet remija i samo tri poraza.

Degu

I fudbaleri Degua igraju solidno ove sezone u kojoj će takođe primarni cilj biti plasman u plej-of.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Pohang kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu i trijumfom na tom meču bi došli do pozicije broj tri i povećali sebi šanse za plasmanom u doigravanje.
U prošlom kolu je Degu remizirao na gostovanju kod Seongama, a taj susret je završen bez golova.
Inače, što se gostovanja tiče, do sada je Degu ostvario četiri trijumfa na strani, tri remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

I jedni i drugi silno žele da dođu do trijumfa na ovom duelu, i mišljenja smo da će oba tima postići makar po jedan gol na ovom meču zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju 1xbet plaća sa kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.