Petak, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
10/09Brazil vs PeruUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
08/09/2021 02:47
U noći između četvrtka i petka su na programu mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brazila i Perua. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Brazil

Brazilce će bez ikakve sumnje doći do plasmana na naredni Mundijal, ostaje se samo da se vidi da li će to biti sa prvog ili nekog drugog mesta.
U ovom trenutku se "karioke" nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova, pošto su izabranici selektora Titea na sedam odigranih mečeva ostvarili isto toliko trijumfa.
Znamo svi da je meč prošlog kola sa Argentinom prekinut iz poznatih razlika, a pre toga je Brazil slavio na teškom gostovanju kod Čilea, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju Brazilci su na tri susreta ostvarili tri trijumfa uz gol razliku 8:0.

Peru

Fudbaleri Perua su očajno startovali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, međutim kako vreme prolazi tako i ova selekcija pruža sve bolje partije.
Naime, Peru se u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na petoplasiranu Kolumbiju, a poznato je da je to peto mesto ujedno i poslednje koje na kraju kvalifikacija donosi plasman u baraž za odlazak na Mundijal.
U prošlom kolu su Peruanci odigrali još jedan dobar meč i slavili na svom terenu protiv poslednjeplasirane Venecuele, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je bio treći vezani duel bez poraza za ovu selekciju.

Naš predlog

Ako izuzmemo poslednji meč između ova dva tima kada je ulog bio ogroman pošto je u pitanju bilo polufinale Kopa Amerike, uglavnom na međusobnim duelima između ova dva tima ima baš dosta mišljenja, a deluje da će to slučaj biti i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.