Petak, 10/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
10/09Spartak Subotica vs TSC Bačka TopolaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
08/09/2021 12:00
Derbi severa zemlje igra se u Subotici. U goste \'\'golubovima\'\' dolazi odlični TSC. Meč je na programu u petak u 19. časova.
Spartak

Ako ništa drugo, utakmice Spartaka su izuzetno zanimljive za gledanje. Na svakoj je bilo dosta golova, a posle nešto slabijeg starta i samo jednog osvojenog boda u prva tri kola, \'\'golubovi\'\' su zaređali sa uspesima, pa u u poslednje četiri runde osvojili čak 10 poena. Stigli su na šesto mesto sa 11 bodova i gol razlikom 13:13. U prethodnom kolu su osvojili ceo plen u Surdulici, što im je bila druga vezana pobeda na strani, nakon trijumfa u Lučanima. Na Gradskom stadionu u Subotici igrali su četiri puta, a slavili su samo u poslednjem meču protiv Napretka sa 3:2 i to golom sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi. Međutim, treba reći da su imali i teške rivale na svom terenu, niški Radnički, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, a poraženi su samo od šampiona.

TSC

Jedini tim u ligi na čijim utakmicama je palo ukupno više golova nego na onim u kojima je igrao Spartak, je TSC iz Bačke Topole. Na sedam utakmica u kojima su akteri bili fudbaleri tima sa krajnjeg severa palo je čak 30 pogodaka. TSC je dao 19, po čemu je ubedljivo najefikasniji tim lige, posle Partizana sa 22 gola. U pauzi prvenstva u Bačkoj Topoli je otvoren velelepni stadion, a prvi rival TSC-u na njemu bio je mađarski šampion Ferencvaroš. Ipak, TSC još neko vreme neće igrati na njemu, već i dalje u Senti. Za vreme reprezentativne pauze u Bačku Topolu je sltele i jedno veliko pojačanje, novi član TSC-a je bivši štoper reprezentacije Slobodan Rajković. Ekipa Mladena Krstajića tako je dodatno ojačana, pa od njih tek treba očekivati dobre rezultate. Za sada su na deobi drugog mesta sa Zvezdom, od koje su i doživeli jedini poraz, s tim da Beograđani imaju meč manje odigran.

Predlog

Očekujemo pravu goleadu u ovom meču. Sastaju se dva tima koja mnogo mnaje pažnje obraćaju na odbranu, pa smo sigurni da će gledaoci uživati u Subotici. Prethodni okršaj ove dve ekipe na ovom mestu završen je rezultatom 2:2, pa očekujemo da i sada vidimo bar četiri pogotka. Uglavnom, do sada su odigrali četiri međusobna duela u Super ligi, a ukupno je na njima palo 14 golova. Za 4+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.