Petak, 10/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
10/09Birmingem Siti vs Derbi KauntiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
09/09/2021 11:17
Prva utakmica novog kola engleskog Čempionšipa igra s u Birmingemu gde gostuju \'\'ovnovi\'\' iz Derbija. Meč je na programu u petak u 21 čas.
Birmingem

Domaćin je promenjivo počeo novu sezonu, ali verujemo da neće imati probleme kakve je imao prethodne sezone kada se borio za opstanak. Birmingem Siti je na startu iznenadio \'\'Oštrice\'\' u Šefildu i slavio minimalnim rezultatom. Drugi važan trijumf ostvarili su na gostovanju Lutonu koga su deklasirali sa 5:0. Ostalo je bilo, onako, ništa posebno. Pred odlazak na prvenstvenu pauzu uzeli su bod kod Barnslija, jedne od kvalitetnijih ekipa u ovom rangu. Bilo je i promašajaStouk je odneo bod, a Bornmut sva tri sa \'\'Sent Endrijusa\'\', što nikako nije bilo po volji navijačima Birmingema. Posle pet kola su na osmom mestu sa 8 bodova, a primili su samo tri gola do sada.

Derbi Kaunti

\'\'Ovnovima\'\' predstoji još jedna teška sezona. Nada da se napokon može u Premijer ligu ugašena je već na početku, pošto je očigledno da Derbi nema potreban kvalitet da bi bio konkurentan Fulamu, Bornmutu, Vest Bromu i ostalima. Šest bodova su sakupili iz pet kola, što je solidan učinak, ali su upisali samo jedan trijumf. Bilo je to na gostovanju kod Hal Sitija, dok su tri meča okončali remijem. S druge strane samo su jednom poklekli u šampionatu, bilo je to na \'\'Bramal Lejnu\'\' protiv doskorašnjeg premijerligaša Šefild junajteda, koga sa klupe sada predvodi Slaviša Jokanović. U poslednja dva kola su igrali nerešeno, i dok je remi sa Midlzborom u gostima vredan rezultat, očekivalo se da dobiju Notingem u Derbiju, ali je bilo 1:1.

Predlog

Obe ekipe postižu jako malo golova, a primaju još manje. Mreža Birmingema se zatresla tri, a Derbija četiri puta u prvih pet kola. Međutim, njihovi međusobni dueli u prethodnim sezonama obilovali su golovima. Na poslednjih sedam uvek je bilo bar tri pogotka, a u prošloj sezoni oba puta su slavile gostujuće ekipe. Ovog puta ne verujemo u goleadu, potpuno drugačije igraju sada, pa predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet kvota je 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.