Subota, 11/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
11/09Grojter Firt vs Volfzburg1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/09/2021 10:32
Gosti stižu kod novajlije kao jedina maksimalna ekipa posle prva tri kola. Utakmica u Firtu počinje u standardnom terminu subotom od 15.30.
Grojter Firt

Pre devet godina Grojter je igrao u eliti, ali se zadržao vrlo kratko. Izgleda da ni sada nisu naučili lekciju i čini nam se da su prespavali prelazni rok. Tim nije dovoljno kvalitetan za borbe sa bundesligaškim alama, i ako se nešto drastičnije ne promeni, Bavarcima se ne piše dobro. Rivali u prva tri kola nisu bili iz kategorije najjačih, ali je Grojter opet uspeo da osvoji samo jedan bod. U Štutgartu i Majncu su ubedljivo poraženi, dok su samo sa Arminijom igrali nerešeno na svom terenu. Sada imaju najtežeg rivala do sada, i trebaće im mnogo bolje izdanje da bi izbegli poraz.

Volfsburg

\'\'Vukovi\'\' su odlično startovali, a novi trener, čuveni Mark van Bomel, odlično se snašao na mestu stratega. Prošlogodišnji, Oliver Glasner, otišao je u Frankfurt i ostavio tim koji će igrati u Ligi šampiona. \'\'Vukovi\'\' već u sredu igraju prvi meč u novom izdanju evropske elite, a sledi im putovanje na sever Francuske, gde ih očekuje aktuelni šampion te zemlje, tim Lila. Pošto \'\'Buldozi\'\' iz Lila nisu u nekoj naročitoj formi, u Volfsburgu su velika očekivanja od ovog meča. Pre toga odlaze u Bavarsku, gde će igrati protiv povratnika u Bundesligu Grojter Firta. U prva tri kola Volfsburg je pobedio Bohum, Hertu i Lajpcig, pa će i u ovom meču biti favorit.

Predlog

Jedina šansa domaćina je to što \'\'Vukove\'\' očekuje start u Ligi šampiona, pa možda im taj duel bude u podsvesti. Na drugi način Grojter ne može da se suprotstavi Volfsburgu, koji je kvalitetniji sastav. Sigurni smo da gostima odgovara na vrhu tabele, i da će se potruditi da tu što duže ostanu. Za to im je neophodna pobeda u Firtu, i verujemo da će do nje i stići. Za dvojku, koja je naš predlog, u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.