Subota, 11/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
11/09Sautempton vs Vest HemUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
09/09/2021 11:56
Da ne beše neočekivanog remija sa Kristal Palasom, i to posle dva vođstva, start Vest hema bio bi perfektan. Sada im predstoji odlazak na južnu obalu, u Sautempton. Meč se igra u subotu u 16 časova.
Sautempton

\'\'Sveci\'\' su tim koji mnogi vide u borbi za opstanak. Posle prva tri kola Sautempton još nema pobedu, a upisali su dva remija i jedan poraz. Izgubili su samo na Gudisonu od Evertona, a onda su remizirali sa Mančester junajtedom na svom \'\'Sent Merisu\'\' i na \'\'Sent Džejms parku\'\' protiv Njukasla. Ne može se reći da imaju neki ozbiljniji kiks, rivali su bili jaki, a pored toga su dva puta gostovali. Sautempton je ipak zabeležio jedan trijuf u novoj fudbalskoj sezoni. Bilo je to u meču EFL kupa kada su kao gosti deklasirali nižerazredni Njuport sa čak 8:0. Videćemo kako je pauza uticala na tim trenera Ralfa Hazenhitla i mogu li \'\'Sveci\'\' do prvog trijumfa u novom prvenstvu.

Vest Hem

Izgleda da su u londonskom timu rešeni da se umešaju u borbu za sam vrh. Imao je Vest Hem dobar tim i prethodne sezone, a on je dodatno ojačan u ovom prelaznom roku. Pored igrača koji su pristigli tokom leta, u poslednjim trenucima za transfere doveden je i Nikola Vlašić. Hrvatski napadač je ekipi ruskog CSKA plaćen 30 miliona dolara i očekujemo da bude veliko pojačanje za, ioanko, sjajan napad \'\'Čekićara\'\'. A da su i ostali napadači raspucani na startu pokazali su rezultati u prva tri kola. Vest Hem je prvo sa 4:2 slavio u Njukaslu, da bi četiri gola dali i Lesteru na svom terenu, bilo je 4:1. Malo razočaranje kod navijača uspedlio je zbog remija protiv Kristal Palasa, mada je Vest Hem u tom meču vodio sa 1:0 i 2:1, ali je na kraju bilo 2:2.

Predlog

Trenutno je Vest Hem na drugom mestu i u leđa gleda jedino maksimalnom Totenhemu. Majkl Antonio je najbolji strelac lige sa četiri gola i deluje da je sve idealno u timu Dejvida Mojesa. Očekujemo da napadači \'\'Čekićara\'\' budu efikasni i u najjužnijoj luci Engleske i da bar dva puta zatresu mrežu Sautemptona. Za predlog gost daje dva gola u kladionici Circuscasino dobija se koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.