Petak, 10/09 - Fudbal, Španija, Segunda
10/09Sporting Hihon vs Leganes1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/09/2021 20:23
Ovog vikenda su na programu mečevi petog kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hihona i Leganesa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Hihon

Najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja španske Segunde su bez ikakve sumnje fudbaleri Hihona.
Naime, ova ekipa se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, što je za bod više u odnosu na drugoplasiranu Almeriju.
Do sada je Sporting odigrao četiri meča na kojima je ostvario tri trijumfa i jedan remi, a u prošlom kolu je ovaj tim ostvario veliki trijumf na teškom gostovanju kod Đirone, pošto je taj duel završen rezultatom 1:2.

Leganes

Ako smo za Hihon pominjali da je ta ekipa najprijatnije iznenađenje Segunde kada je ova sezona u pitanju, onda je Leganes bez ikakve sumnje najveće razočarenje dosadašnjeg toka drugog po kvalitetu takmičenja u španskom fudbalu.
Naime, nekadašnji prvoligaš se trenutno nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli i to sa samo dva osvojena boda iz četiri susreta, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je Leganes remizirao na teškom gostovanju kod Eibara, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Domaćin igra fantastično na startu sezone i mišljenja smo da će iskoristiti loš početak šampionata za Leganes, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.