Subota, 11/09 - Fudbal, Italija, Serija A
11/09Atalanta vs FiorentinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/09/2021 15:37
Poslednji meč subotnjeg programa kada je u pitanju treće kolo italijanske Serije A se igra u Bergamu gde će fudbaleri Atalante dočekati Fiorentinu. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Atalanta

Fudbaleri Atalante su tri puta zaredom uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, što je svakako jasan pokazatelj da tim iz Bergama polako ali sigurno počinje da spada u sam vrh italijanskog fudbala.
Kada je novi šampionat u pitanju, na dva odigrana meča izabranici Đanpjera Gasperinija su ostvarili po jedan trijumf i jedan remi, i trenutno se nalaze na devetom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lacio koji je za sada maksimalan kao i Milan, Roma i Inter.
U prošlom kolu je nažalost Atalanta samo remizirala na svom terenu protiv Bolonje, a taj meč je završen bez golova.

Fiorentina

Sa velikim ambicijama je Fiorentina krenula u novu sezonu u kojoj će posle dosta vremena pokušati da izbore plasman u neko od evropskih takmičenja.
Ono što je veoma važno je da su "ljubičasti" zadržali praktično celu okosnicu tima, pošto su odbili nekoliko fenomenalnih ponuda za Dušana Vlahovića od koga se očekuje dosta golova i ove sezone.
Trenutno se "viola" nalazi na desetom mestu na tabeli, i to pošto su do sada ostvarili jedan trijumf i jedan poraz.
U prvom kolu je Fiorentina poražena na gostovanju kod Rome, dok su u drugom ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Torina kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Iako je Atalanta veliki favorit na ovom duelu, smatramo da bi ovo zapravo mogao da bude jedan meč sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.