Nedelja, 12/09 - Fudbal, SAD, MLS
12/09Inter Miami vs Kolumbus Kruv1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/09/2021 15:49
U noći između subote i nedelje je na programu dosta zanimljivih mečeva u okviru MLS šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Intera iz Majamija i aktuelnog šampiona Kolumbusa. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Inter Majami

Dosta se očekivalo od novoformiranog tima iz Majamija, ali se mora priznati da je tim koji je u vlasništvu legendarnog Dejvida Bekama mogao i morao dosta više.
Naime, trenutno se Inter nalazi na desetom mestu na tabeli istočne konferencije uz četiri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani tim na lestvici, a poznato je da je to i poslednje mesto koje na kraju regularnog toka šampionata donosi plasman u plej-of.
Ruku na srce, tim iz Majamija u poslednje vreme pruža dosta bolje partije nego tokom većeg dela sezone, pa su na četiri poslednja meča bez poraza, a u tom periodu su ostvarili tri trijumfa i jedan remi.

Kolumbus

Poznato je da su fudbaleri Kolumbusa aktuelni šampioni Amerike, međutim, treba reći da smo i od ovog tima poput Intera očekivali dosta više kada je ovaj šampionat u pitanju.
Naime, trenutno se Kolumbus nalazi tek na osmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na DC Junajted koji trenutno drži sedmo mesto, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U poslednje vreme aktuelni šampion ima dosta problema, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva doživela čak četiri poraza uz samo jedan trijumf, a u prošlom kolu je Kolambus poražen na gostovanju kod Orlanda, kada je bilo 3:2.

Naš predlog

Inter Majami u poslednje vreme igra sjajno, o čemu najbolje svedoče tri trijumfa u poslednja četiri kola. Sa druge strane, u goste im dolazi aktuelni šampion koji ima dosta problema u poslednje vreme, što bi vrlo verovatno mogao da iskoristi Inter zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.