Nedelja, 12/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
12/09Lids Junajted vs Liverpul1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
10/09/2021 17:49
Jedina utakmica Premijer lige u nedelju igra se u Jorkširu. Lids dočekuje Liverpul od 17 časova na svom Eland Roudu.
Lids

Jorkširci su doživeli težak poraz na startu nove sezone na Old Trafordu, ali je \'\'petarda\'\' ipak bila splet nesrećnih okolnosti u tom meču. Već u naredna dva Lids je pokazao da će opet biti u gornjoj polovini, a sa Bijelsom na klupi, sve je moguće i izvodljivo. Tačno je da Lids nema još pobedu, ali su u remijima sa Evertonom na Eland Roudu 2:2 i sa Barnlijem na Turf Muru, pokazali da umeju da postižu golove. Sad, moža je teško očekivati da prvu pobedu u sezoni zabeleže protiv Liverpula, ali ni to ne bi bila neka posebna senzacija. Prethodne sezone na Eland Roudu je bilo 1:1, ali će se mnogo duže pamtiti meč sa Enfilda, odigran u prvom kolu prvenstva, koji je Liverpul, tada aktuelni šampion, dobio rezultatom 4:3.

Liverpul

Pred odalazak na prvenstvenu pauzu Liverpul je igrao derbi sa Čelsijem. Meč je završen bez pogodaka, \'\'Redsi\'\' su stigli vođstvo gostiju, ali sumnjamo da su prezadovoljni ishodom pošto su celo drugo poluvreme imali igrača više na terenu. U prva dva kola Liverpul je pobedio u Noriču i Barnli na svom terenu, i to bez primljenog gola. Povratak Virdžila van Dajka blagotvorno je delovao na odbranu Klopovog tima, koji sada, za razliku od prošle sezone, deluje mnogo kompaktnije u odbrani. Nije Liverpul mnogo kupovao letos, Jirgen Klop to nije radio ni u prethodnim prelaznim rokovima, a tim je ojačan dolaskom Irahime Konatea iz Lajpciga.

Predlog

Gosti su favoriti u Lidsu i mi očekujemo da odnesu sva tri boda. Daleko od toga da će to biti lak zadatak. Lids je mnogo nedostajao Premijer ligi u prethodnih dvadesetak godina i svi navijamo da ovaj klub ponovo bude u vrhu engleskog fudbala. Do tada će, ipak, morati da prođe nešto vremena, a za sada su Jorkširci tim iz zlatne sredine, bar što se kvaliteta koji poseduju tiče. Odigrajte dvojku, za nju ćete u kladionici 1xbet dobiti koeficijent 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.