Ponedeljak, 13/09 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
13/09Turkgucu Ataspor Munchen vs MSV DuizburgDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
11/09/2021 20:45
U Minhenu se igra poslednja utakmica osmog kola nemačke treće lige. Turkguču dočekuje Duizburg u ponedeljak od 19 časova.
Turkguču

Domaćem timu ovo je tek druga sezona u saveznom rangu. Prethodnu, debitanstku, započeli su sjajno i bili najprijatnije iznenađenje. Međutim, kako je vreme odmicalo igali su sve slabije i padali na tabeli. U novoj sezoni su bogatiji za iskustvo, ali njihov kvalitet nije takav da mogu računati na nešto više osim opstanka u ovom društvu. U sedam utakmica ove sezone zabeležili su dve pobede, tri remija i dva poraza. Prošle sedmice su izgubili ubedljivo u Manhajmu 3:0, a istim rezultatom poraženi su na poslednjoj utakmici na svom terenu, od ekipeOsnabrika.

Duziburg

Nekadašnji bundesligaš već decenijama tavori u nižim rangovima. Treća liga ne odgovara \'\'Zebrama\'\', pa oni već godinama pokušavaju da se domognu barem Cvajte, za početak. Pitanje je da li je ovo možda ta sezona. Po startu, reklo bi se da nije. Duizburg je loše startovao, na kontu ima samo devet bodova iz sedam utakmica. To su obezbedili zahvaljujući tome što su tri puuta pobedili, ali su zato izgubili čak četiri meča. Tri vezana poraza Duizburg je prekinuo u prošlom kolu kada je na svom terenu pobedio Kikers iz Vircburga. Na strani su već igrali četiri puta, tri meča su izgubili, a pobedili su samo u Osnabriku minimalnim rezultatom.

Predlog

Jedine dve međusobne utakmice koje su odigrali od svog osnivanja, ove dve ekipe igrale su prošle sezone u ovom rangu. Oba puta su uspešnije bile domaće ekipe. Turguču je slavio u Minhenu sa 2:1, a Duziburg se revanširao sa 3:2. Ovog puta veće šanse dajemo gostima, tačnije Duizburgu. Nekako nam se čini da je Turkguču ispao iz forme, te da neće moći da pobedi u ovoj utakmici. Naš predlog je dupla šansa na goste, a za x2 u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.