Ponedeljak, 13/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
13/09Tondela vs Estoril1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/09/2021 21:59
Zavesa na peto kolo portugalske Primeire spušta se u Tondeli, na meču u kome domaća istoimena ekipa dočekuje sjajni Estoril. Termin utakmice je ponedeljak u 22.15.
Tondela

Domaća ekipa je startovala odlično, i na premijeri je ubedljivo savladala Santa Klaru, portugalskog predstavnika u Evropi. Međutim, osim tog meča, na ostala tri su podbacili i doživeli isto toliko poraza. Navijači su posebno bili razočarani porazima od Vizele i Portimonensea, koji ih je u Tondeli pobedio sa 3:0. Poraz od benfike u lisabonu se nekako podrazumeva, a tu je Tondela još i dobro odigrala i izgubila posle preokreta, primišvi drugi gol u 88. minutu. Sada je pred njima težak zadatak, ali ovaj meč ne bi smeli da izgube.

Estoril

Tim iz grada poznatog po stazi za moto trke najprijatnije je iznenađenje na početku prvenstva portugalske Primeire. Posle četiri utakmice imaju već deset bodova, do kojih su stigli sa tri pobede i jednim remijem. Estoril je na strani slavio protiv Aruke i Fereire, dok su na svom terenu pobedili Maritimo u prošlom kolu, ali su u prvoj utakmici kao domaćini uzeli samo bod protiv Gimaraeša, pošto nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. Samo dva puta im se zatresla mreža u četiri utakmice, a ako slave u Tondeli eto ih ponovo u samom vrhu, odmah iza Benfike, jedinog maksimalnog tima u pet kola.

Predlog

Estoril se ovog proleća vratio u elitu posle tri godine provedene u drugoj ligi. Očigledno su rešili da im se nikad više ne ponovi sezona zbog koje će morati u niži rang, pa su od starta krenuli snažno. Po izdanjima iz prvih utakmica gost bi trebalo da bude bliži uspehu. Naravno, domaćin ima imperativ pobede i može se dogoditi da podlegne pritisku. Zato se i odlučujemo za dvojku, a za nju se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.