Nedelja, 12/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/09Palmeiras vs FlamengoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/09/2021 02:59
Brazilska Serija A nam je donela dosta uzbuljivih mečeva u ovom šampionatu, a to će svakako biti slučaj i u ovom kolu kada će aktuelni šampion Južne Amerike na svom terenu dočekati aktuelnog šampiona Brazila. Susret između Palmeirasa i Flamenga je zakazan za 21 čas.
Palmeiras

Fudbaleri Palmeirasa su aktuelni šampioni Južne Amerike a sigurno je da ova ekipa želi da zaokruži sjajan ciklus i sa titulom šampiona Brazila, što će biti izuzetno težak zadatak.
U poslednje vreme Palmeiras ima dosta problema pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila samo jedan trijumf, i to baš u prošlom kolu kada su na svom terenu savladali Atletiko Paranense, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, na pet poslednjih susreta je aktuelni šampion Južne Amerike pored tog trijumfa, doživela čak tri uzastopna poraza uz jedan remi.

Flamengo

Koliko loše je Flamengo igrao na startu šampionata, toliko stvari u poslednje vreme izgledaju dosta bolje za aktuelnog šampiona Brazila, koji se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, ali i uz čak dva meča manjka u odnosu na gotove sve ekipe u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
U psolednje vreme je Flamengo odigrao nekoliko izuzetno dobrih mečeva a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa deklasirala Santos na gostovanju, pošto je taj meč završen rezulatom 4:0.

Naš predlog

Oba tima su veliki favoriti za naslov prvaka, i mišljenja smo da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.