Nedelja, 12/09 - Fudbal, Španija, La Liga
12/09Real Madrid vs Selta Vigo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/09/2021 03:10
Poslednji meč nedeljnog programa španske La Lige nam donosi duel između Real Madrida i Selte. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Real Madrid

Kraljevski klub izgleda solidno na startu šampionata. Naime, Madriđani su pre ovog kola bili na prvom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, ali i sa najboljom gol razlikom od svih ekipa.
U prošlom kolu su izabranici popularnog Don Karla slavili na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Betisa u Andaluziji, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Pre tog gostovanja kod Betisa, Real je samo remizirao na gostovanju kod Levantea u jednom spektakularnom susretu koji nam je doneo čak šest golova, a na kraju je bilo 3:3.

Selta

Što se tiče Selte, tim iz Viga želi da se ove sezone umeša ozbiljno u borbu za mesto koje vodi u evropska takmičenja, ali je veliko pitanje koliko je to realno.
Naime, Selta se u ovom trenutku nalazi na 18. mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, a do sada je ova ekipa na tri odigrana meča osvojila samo jedan bod, što niko nije očekivao.
U prošlom kolu je tim iz Viga na svom terenu doživeo poraz od Atletik Bilbaa, koji inače igra dosta loše na strani, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Madriđani žele da dođu do trofeja ove sezone u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala a da bi se to desilo ova ekipa mora da pobeđuje na svom terenu zbog čega vam i ovog puta preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.