Ponedeljak, 13/09 - Fudbal, Argentina, Primera
13/09Independijente vs Lanus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/09/2021 03:14
Od ponedeljka su na programu mečevi novog kola argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Independijentea i Lanusa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Independijente

Fudbaleri Independijentea igraju fantastično ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa trenutno nalazi na trećem mestu uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Taljeres.
Do sada je ova ekipa odigrala deset mečeva u šampionatu na kojima je ostvarila pet trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz i to nedavno, na gostovanju kod Tukumana kada je bilo 2:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Independijente je do sada odigrao pet susreta kao domaćin i još uvek ne zna za poraz pošto je u tom periodu ostvario tri trijumfa i dva remija.

Lanus

I Lanus igra fantastično ove sezone i nema nikakve sumnje da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije fudbalera njihovog omiljenog tima.
Naime, u ovom trenutku se Lanus mimo svih očekivanja nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Taljeres, pošto su oba tima do sada sakupila dvadeset bodova.
U prošlo kolu je drugoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Sarmijenta, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, Lanus je na četiri odigrana meča na strani ostvario čak tri trijumfa uz jedan poraz.

Naš predlog

Oba tima će svakako ići na trijumf kada je ovaj duel u pitanju, a mišljenja smo da će ipak slaviti domaća ekipa koja važi za jednog od najboljih domaćina u ligi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.