Ponedeljak, 13/09 - Fudbal, Španija, La Liga
13/09Hetafe vs Elche1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/09/2021 03:24
Pretposlednji meč četvrtog kola španske La Lige se igra u predgrađu Madrida gde će Hetafe dočekati Elče. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Hetafe

Slobodno možemo reći da su fudbaleri Hetaefea najveće razočarenje dosadašnjeg toga španske La Lige.
Naime, ekipa iz predgrađa Madrida se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i to bez osvojenih bodova.
Do sada je Hetafe odigrao tri meča i sva tri je izgubio uz samo jedan postignut gol, ali i četiri primljena. Paradoksalno zvuči da je tim iz predgrađa Madrida svoj najbolji meč odigrao u prošlom kolu kada je poražen na gostovanju kod favorizovane Barselone, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Elče

Što se tiče Elčea, svakako da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih, ali isto tako treba reći da će to biti izuzetno težak zadatak.
U prva tri odigrana kola ova simpatična ekipa nije upisala nijedan trijumf, pošto su doživeli jedan poraz i dva remija.
Ruku na srce, Elče je imao i jako loš raspored za sada, ali su i pored svega toga u prošlom kolu na svom terenu odigrali jedan poprilično dobar meč i uspeli da remiziraju u duelu sa favorizovanom Seviljom, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
Trenutno se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa dva osvojena boda.

Naš predlog

Bilo bi zaista previše da fudbaleri Hetafea ni posle četiri kola ne znaju za trijumf, a generalno, tim iz predgrađa Madrida važi za ekipu koja igra izuzetno dobro na svom terenu što bi konačno mogli da potvrde i na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.