Utorak, 14/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
14/09Viljareal vs AtalantaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
13/09/2021 14:35
U utorak su na programu prvi mečevi prvog kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Viljareala i Atalante. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Viljareal

Prošla sezona je bila i više nego uspešna za "žutu podmornicu" koja je uspela da dođe do trofeja u Ligi Evrope i samim tim izborila plasman u Ligu šampiona, što i jeste bio primarni cilj.
Kada je novi šampionat u pitanju, posle četiri odigrana kola se Viljareal nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz tri osvojena boda, pošto su izabranici Unai Emerija na tri odigrana meča tri puta remizirali.
Naravno, ne treba zaboraviti da Viljareal trenutno ima meč manje u odnosu na gotovo sve ekipe u ligi, pošto je njhov duel prošlog kola sa Alavesom odložen zbog bog velikog broja igrača, koji se vraćaju sa južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Atalanta

Atalanta tri godine zaredom igra grupnu fazu Lige šampiona što je samo po sebi veliki uspeh. U prethodna dva puta su izabranici Đanpjera Gasperinija uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu, a svakako da će to primarni cilj biti i ovog puta.
Međutim, utisak je da tim iz Bergama ima dosta problema na startu šampionata, o čemu verovatno i najbolje svedoči poraz u prošlom kolu na svom terenu od Fiorentine, kada je bilo 1:2.
Ni na susretu pre toga se Atalanta nije proslavila pošto je samo remizirala takođe na svom terenu protiv Bolonje, i to u duelu koji je završen bez golova.

Naš predlog

Oba tima će bez ikakve sumnje želeti da na najbolji mogući način započnu grupnu fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, ali vam toplo preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda kada je ovaj duel u pitanju, već da se fokusirate na golove kojih će po svemu sudeći biti na obe strane, pa vam predlažemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.