Utorak, 14/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
14/09Sevilja vs SalcburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/09/2021 17:28
U prvom kolu grupne faze Lige šampiona na \'\'Sančez Pishuan\'\' u Sevilju dolazi austrijski višestruki šampion Salcburg. Meč se igra u ranijem terminu, od 18.45 u utorak.
Sevilja

Andalužani nikako ne uspevaju da u elitnom takmičenju urade nešto više. Međutim, u Ligi Evrope su imali mnogo više uspeha, i stizali su i do trofeja. Prošlu sezonu su završili na četvrtoj poziciji na tabeli La lige i tako izborili novo igranje u Ligi šampiona, a pošto je Viljareal slavio u Ligi Evrope, ova zemlja će imati pet predstavnika u eliti evropskog fudbala. U novoj sezoni Primere Sevilja je bez poraza na tri prve utakmice, posle pobede nad Rajo Valjekanom i Hetafeom bez primljenog gola, da bi u trećem kolu remizirali kod Elčea 1:1. Bili su slobodni u subotu, pošto je duel sa Barselonom odložen.

Salcburg

Od kada je Salcburg počeo da dominira u austrijskoj Bundesligi, ovo prvenstvo postalo je malo dosadno. \'\'Bikovi\'\' su osvojili desetak uzastopnih titula, ali nikako nisu uspevali da se domognu LIge šampiona. Uspeli su to tek od trenutka kad je ova zemlja imala direktnog predstavnika u evropskoj eliti. Sada prvak Austrije ponovo mora u kvalifikacije, ali je i Salcburg mnogo iskusniji što se tih mečeva tiče, pa je lako eliminisao danskog šampiona Brondbi. Od početka sezone Salcburg je odigrao deset utakmica, u svim takmičenjima, i zabeležio isto toliko pobeda. U Bundeligi su slavili sedam puta, u Kupu jednom i dva meča su dobili protiv Brondbija.

Predlog

Sevilja je favorit protiv većine rivala na svom terenu, pa tako i protiv Austrijanaca. Međutim, nikako ne treba potceniti \'\'Bikove\'\' iz Slacburga, koji su opet sastavili respektabilan tim, i pored mnogobrojnih prodaja najboljih igrača prethodnih sezona. Prosto je neverovatno kako ovaj tim ume da \'\'ubode\'\' fudbalera, i da ih kasnije skupo proda drugim timovima. Pomenimo samo Halanda, Minamina i Soboslaija. Zato očekujemo efikasan meč, Salcburg je opasan iz kontre, a verujemo da će se obe mreže tresti bar po jednom. Za igru gol-gol u kladionici Meridianbet kvota je 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.