Utorak, 14/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
14/09Vest Bromvič Albion vs Derbi Kaunti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/09/2021 17:43
Posle loših rezultat za vikend, obe ekipe traže iskupljenje u međusobnom meču. Utakmica u Birmingemu na programu je u utorak u 20.45.
Vest Brom

Nikada nije lako na početku nove sezone, nakon ispadanja iz elite. U Vest Bromu su na sopstvenom primeru to naučili više puta. Sigurno da je vrlo razočaravajuće bilo ekspresno ispadanje iz Premijer lige, ali je Vest Brom uspeo da se konsoliduje i posle šest odigranih kola predvodi drugoligaški karavan. Prednost koju su stekli, bila bi i ubedljivija da su u subotu pobedili Milvol na svom terenu. Ipak, duel sa \'\'Lavovima\'\' iz Londona okončan je remijem 1:1, pa sada VBA ima četiri pobede i dva remija. Pored Milvola, odoleli su im još samo fudbaleri Bornmuta, na stratu sezone, bilo je 2:2 na stadionu \'\'Trešnjica\'\', dok su jedini poraz zabeležili od Arsenala u EFL kupu i to vrlo ubedljiv, bilo je 6:0 za \'\'Tobdžije\'\'.

Derbi Kaunti

Pred \'\'Ovnovima\'\' je još jedna teška sezona. To se može zaključiti već posle šest odigranih kola, u kojima je Derbi Kaunti osvojio šest bodova. Tim koji sa klupe predvodi Vejn Runi pobedio je samo jednom, i to na gostovanju kod Hal Sitija. \'\'Tigrove\'\' su savladali minimalnim rezultatom, a nakon toga su vezali tri meča bez trijumfa, sa dva remija i porazom od Birmingema u petak od 2:0.Sigurno je da su mogli da imaju neki bod više, pogotovo na svom terenu, ali su \'\'Ovnovi\'\' još uvek bez domaće pobede. Sada im predstoji najteži ispit od početka novog prvenstva, i na drugom uzastopnom gostovanju u Birmingemu, u samo pet dana, videćemo od kakvog su materijala.

Predlog

Sigurno je da Vest Bromvič Albion još svrbi neuspeh protiv Milvola, ako se tako može nazvati remi sa londonskim timom. Želi ekipa iz Birmingema da sačuva prednost na vrhu ispred Fulama i Stouka, koji su samo bod iza njih. Protiv Derbija su veliki favoriti i očekujemo da upišu siguran trijumf. Jedinica, koja je naš predlog, u kladionici Meridianbet plaća se kvotom 1.55. Nije to visok koeficijent, ali vredi ga odigrati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.