Petak, 17/09 - Fudbal, Španija, Segunda
17/09Alcorcón vs Almería1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
15/09/2021 19:45
Ovog vikenda su na programu mečevi šestog kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Alkorkona i Almerije. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Alkorkon

Fudbaleri Alkorkona imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju španske Segunde, o čemu nam najbolje svedoči podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu sa samo tri osvojena boda, što je zaista premalo.
Do sada je ovaj tim odigrao pet mečeva u prvenstvu na kojima je doživeo četiri poraza uz samo jedan trijumf, i to tek u prošlom kolu kada je ruku na srce ova ekipa odigrala zaista sjajno i slavila na gostovanju kod Mirandesa, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Alkorkon odigrao dva susreta i doživeo dva poraza.

Almerija

Što se tiče Almerije, bez ikakve sumnje će ulazak u najkvalitetniji rang španskog fudbala i ovog puta biti primarni cilj ovog tima.
Trenutno se Umar Sadik i drugari nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Hihon, koji igra fantastično na startu sezone.
U prošlom kolu je Almerija doživela poraz na gostovanju kod Ponferadine, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao tri susreta na strani i doživeo dva poraza, uz jedan trijumf, i to u prvom kolu kod Kartagine kada je bilo 1:3.

Naš predlog

Ukoliko želi da naredne sezone igra u La Ligi Almerija prosto mora da slavi na gostovanjima kod timova koji se bore za opstanak, pa vam zbog toga hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.