Subota, 18/09 - Fudbal, SAD, MLS
18/09Inter Miami vs Njujork RB1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/09/2021 20:15
MLS liga se polako ali sigurno bliži kraju regularnog toka, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Inter Majamija i Njujork Red Bulsa. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Inter Majami

Iako je tim iz Majamija počeo kataastrofalno ovaj šampionat, kako vreme prolazi tako i ekipa koja je u vlasništvu Dejvida Bekama pruža sve bolje partije i sada već slobodno možemo govoriti o tome da je plasman u plej-of jako blizu, iako se to pre samo nekoliko kola činilo kao naučna fantastika.
Naime, na pet poslednjih susreta Inter ne zna za poraz a u tom periodu su ostvarili čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je tim iz Majamija slavio na teškom gostovanju kod Toronta, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Njujork Red Buls

Za razliku od Intera, tim Njujorka je odlično startovao u ovogodišnjem izdanju MLS-a, međutim kako je vreme prolazilo tako je i Red Bul pružao sve slabije partije.
Trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi na sedmom mestu a poznato je da je to sedmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U poslednjih pet mečeva Njujork je ostvario samo jedan trijumf, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod aktuelnog šampiona Kolumbusa, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Inter igra fenomenalno u poslednje vreme i mišljenja smo da će sa sjajnom serijom rezultata nastaviti i na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.