Petak, 17/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
17/09Herta BSC vs Grojter Firt1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/09/2021 10:08
Berlinci su osvojili prve bodove u Bohumu i sada žele da vežu drugi trijumf. Meč na Olimpijskom stadionu počinje u petak u 20.30.
Herta

Užasan start imala je Herta u novom prvenstvu, pa je sve to podsetilo navijače da su prošlu sezonu jedva uspeli da izbore opstanak. I pored brojnih pojačanja tim iz Berlina je izgubio prva tri meča. Poraženi su prvo u Kelnu, onda na domaćem terenu od Volfsburga, pa od šampiona u Minhenu. Meč kod novajlije Bohuma već je bio biti ili ne biti, ali su tada zablistali u punom sjaju i slavili sa 3:1. Na redu je okršaj sa drugim novajlijom, povratnikom u elitu, ekipom Grojter Firta. Pobedom bi Herta zamaskirala loš start i stigla do šest bodova, što bi, uzimajući u obzir i raspored, bio zadovoljavajući skor. Herta ima ogromnih problema sa povredama važnih fudbalera, pa tako u timu neće biti najvećeg pojačanja ovog leta, Stevana Jovetića, ali ni Pjonteka, Jarštajna, Dardaija, Zelkea...

Grojter Firt

Izgleda da Bavarci nisu ništa shvatili posle prethodne epizode u Bundesligi. I tada su ušli nespremni u prvenstvo, pa su se zadržali samo jednu sezonu. Izgleda da će i ovog puta imati grdnih problema da opstanu, sudeći bar po rezultatima u prva četiri kola. Tim iz Firta je osvojio samo jedan bod, i to na svom terenu protiv Arminije, dok je doživeo poraze od Šturgarta i Majnca na strani, te Volfsburga na svom terenu prethodne sedmice. Čini se da Grojter nije odradio prelazni rok kako je trebalo, pošto je razlika u kvalitetu između Cvajte i Bundeslige više nego očigleda. Teški dani su pred Grojter Firtom, ali ko zna, možda će jedna pobeda sve preokrenuti.

Predlog

Iako verujemo da Grojter ima šta da kaže u eliti, čini nam se da nemaju velike šanse u prestonici. Herta polako hvata zalet, led je, pobedom u Bohumu, probijen, a sad bi mogli do druge vezane pobede. Ove dve ekipe su se poslednji, i jedini, put sastale pre više od deset godina u Cvajti, a oba duela dobila je Herta. Ubeđeni smo da bodovi i sada ostaju u erlinu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu. Za pobedu Herte u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.