Nedelja, 19/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/09Totenhem vs Čelsi1X2tip: X
7 / 10 Ulog
18/09/2021 11:14
Derbi kola u engleskoj Premijer ligi igra se na Vajt Hart Lejnu, u severnom Londonu. Totenhem dočekuje evropskog prvaka, ujedno i gradskog rivala Čelsi. Meč se igra u nedelju u 17.30.
Totenhem

Početak je bio idealan za \'\'Pevce\'\' koji su ostvarili tri uvodne pobede, sve tri sa samo jednim postignutim golom. Izgleda da je Nuno Espirito Santo preneo deo onoga što je radio sa Vulverhemptonom na tim Totenhema, pa sada \'\'Sparsi\'\' više obraćaju pažnju na defanzicu, nego na napad. Međutim, u prošlom kolu Totenhem je ubedljivo poražen na Selhurst parku od Palasa, pošto je bilo čak 3:0 za \'\'Orlove\'\'. Ipak, treba reći da je prvi gol pao tek u 76. minutu, tek kada su \'\'Pevci\'\' ostali sa igračem manje. Još jedan meč je Totenhem odigrao između dva premijerligaška kola, gotovali su u Renu u prvom kolu Lige konferencija, gde su odigrali 2:2, ali su nastupili u kombinovanom sastavu. Mnog povredama sa povredama ima Totenhem i to je glavni problem za portuglaskog trenera pred dolazak Čelsija.

Čelsi

Evropski prvak u novo prvenstvo ušao je sa željom da šampionski pehar Premijer lige preseli na Stamford Bridž. Tim koji je ionako bio izuzetno kvalitetan, dolaskom Romelu Lukakua postao je još jači. Videlo se već u prvim utakmicama da će Tuhel imati slatke muke koga da pošalje na teren. Međutim, naučio je Nemac još u Pari Sen Žermenu da radi sa velikim brojem vrhunskih igrača, pa mu neće biti problem da sve ukomponuje u skladnu celinu. Čelsi je u prva četiri kola zabeležio tri sigurne pobede, a remizirao je sa Liverpulom na Enfildu. Takav start je u potpunosti po planu, a uspeli su da pobedom započnu i odbranu trofeja u Ligi šampiona. Zenit je pao u Londonu zahvaljujući samo jednom golu, a njega je u drugom poluvremenu postigao baš pominjani Romelu Lukaku.

Predlog

Utakmice ova dva londonska rivala uvek donose mnogo uzbuđenja. Zanimljivo je da je na prošlogodišnja dva duela pao ukuno jedan gol, i to u pobedi Čelsija na Vajt Hart Lejnu. Na Stamford Bridžu bilo je 0:0. Pre tri godine je Totenhem poslednji put na domaćem terenu slavio protiv Čelsija, pa nam se čini da ni sada ne možemo očekivati trijumf domaćina. S druge strane nije ni Čelsi primoran da juri trijumf, bod bi se uklopio u planove, pa vam predlažemo da odigrate x. Za nerešen rezultat na ovom meču u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 3.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.