Ponedeljak, 20/09 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
20/09Ural vs Lokomotiva Moskva1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
18/09/2021 10:51
Pored vodećeg Zenita, Lokomotiva je jedini tim bez poraza u prvih sedam kola u ruskoj Premijer ligi. Sada odlaze na daleko gostovanje u Jekaterinburg. Utakmica se igra u ponedeljak u 17.30.
Ural

Domaći tim je veoma loše započeo sezonu i posle sedam utakmica nalazi se na začelju tabele sa samo dva osvojena boda. Ukoliko se pod hitno ne prizovu pameti i počnu da osvajaju bodove, ne piše im se dobro. Oba boda osvojili su na svom terenu. Remizirali su protiv Novgoroda i Rostova, dok su sve utakmice na strani izgubili, kao i duele sa Krasnodarom i moskovskim Dinamom na svom stadionu. Na svih pet utakmica koje su izgubili, fudbaleri Urala nisu uspeli da daju gol, a ukupno su postigli samo dva, za 630 minuta igre. Ural je poslednji put Lokomotivu pobedio u Jekatarinburgu pre više od šest godina.

Lokomotiva Moskva

\'\'Lokosi\'\' su imali težak meč u Ligi Evrope protiv Marseja u četvrtak, ali su imali dovoljno vremena da se odmore i otputuju u daleki Jekaterinburg. Za sada je sve po planu za tim Marka Nikolića u Premijer ligi, još nisu izgubili, a pored šetiri pobede imaju i tri remija. U vođstvu, pred ovo kolo, bio je aktuelni šampion Zenit, dok su na deobi drugog mesta Soči i Lokomotiva. Lokomotiva je do asad na strani igrala samo tri puta u prvenstvu, pobedili su CSKA, dok su remizirali kod Ufe i Dinama. Prošle sezone je plasman u Ligu šampiona izmakao \'\'LOkosima\'\', ali ako nastave sa ovakvim igrama, to se u ovoj sezoni ne bi trebalo da desi.

Predlog

Lokomotiva je mnogo bolji tim od Urala, ali treba obratiti pađnju na to da im predstoji naporan put do Jekatarinburga. Na poslednjih sedam gostovanja Uralu Lokomotiva je čak pet puta pobedila, dok je dva puta remizirala, uključujući i nerešen ishod iz prošle sezone. Sada vam predlažemo dvojku, umeće Marko Nikolić da spremi tim za ovaj meč, a za pobedu gostiju u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.